2013. június 4., kedd

A télből nyárba,majd vissza télbe


Nem is tudom hol érdemes kezdenem. Rég írtam,mivel meló van,ha nincs akkor meg elmegyünk több napra mászni. Ami kint alvásos  mindig. Sajnos mi nem eddzük szét magunkat és nem pózolunk majd ezeket nem spotoljuk ki,mivel buzis. De kinek mi?
Pünkösd voltunk Graz nál,Mixnitz.

 csendélet egy kis magyar Undegrund hiphop vagy goa mellett a parkolóban Mixnitz ben

Elég jó lett volna,ha nem esik,vagy ha esti szittyó után rá nem megyek két egyperces új lukra és meg nem mutatom,hogyan kell húzódzkodni gyűrűs ujjal. :) Persze a vége egy sérülés lett,pattogó hang kíséretében,ami egy hét kiesést és az utak ,melyek kipucolva,beközteselve,bejelölgetve vártak, ki NEM mászását jelentette. Szószó,gondoltuk jön a nyár,hiszen az eső mellett azért30 fok volt.
Ehhez képest......Kitaláltuk,h járjunk Nassereith be

 Zugspitze
 ,Götterwandhoz. Innsbruck után 50km,a Zugaspitze-től talán 10-15km re.
Eső mentes fal,peremekkel és kallantyúkkal.


Az utóbbi időben 3 szor voltunk,ami 6 napot jelent. Első nap menés,majd próbák,este alvás,hóra ébredés,fáradtság,csodálkozások MIÉRT NEM MEGY?,majd pakolás és jövés.
 

 Harmadik alkalom. Póló nélkül mászás megérkezés után,majd kaja,egy új hely keresése,mivel Barni nem hajlandó a fal alatt aludni,hisz olyan kibaszott meredek,h nincs egy irány sem ahol nem csúsznál le. Így találjuk az autópálya hidat,ami elég hangos reggel 5 től. Majd ismét hóra kelés,persze nyár van. Mászás. És megtörik a jég. Sikerül egy 7c s út könnyebb variánsát kimászni,mire mondok 7a/a+-t,Marinus mond rá 7b-t,a 8a.nu-n találunk egy képet,amin a variáns,és alatta 7c felirat. A lényeg,h végre nekem is sikerült valami.
Konzekvenciákat levonom persze,Marinus leolt,h ne másszak olyan sokat,ezért nincsen motiváció és energia,meghát persze kéne a melók után egy nap pihenőt tartani hiszen nem vagyok már 10 éves.
Most meg,éppen mikor írok Salzburgnál havazik itt meg kúrva árvíz van!!!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése