2014. szeptember 10., szerda

A vilag legjobb helyein III.

Eleg mozgalmas ket het utan vagyok... aludni is csak talan ketszer sikerult normalisan, de a legfontosabb hogy megerte. Eszter es Frenk kisebb huzavona utan meglatogattak minket, majd terv szerint Madridbol indultak haza 7 nappal kesobb. Az Avilesben toltott ido alatt varosnezes, strandolas volt...persze en dolgoztam addig.
Penteken indultunk utnak... Az elso allomas Cudillero volt, ami egy kis falu az oceanparton, szep utcakkal, sziklafalra epitett hazakkal.


Vacsora


Cudillero

Cudillero
Ezutan A coruñaba indultunk, ami az elso szallasunk helyszineul is szolgalt. A Riazor (Deportivo stadion) mellett volt a szallasunk. Itt gyorsan beszereztuk az utisoroket es elindultunk varost nezni. Meg biciklit is bereltunk, hogy meg tudjuk nezni a Hercules tornyot.


 Depor shop
 Playa de Riazor
 Playa de Riazor
 szokokut
 Bicajos banditak
 Hercules torony
 valami nagy kan iranytu :)
Mintha lenne egy kis para

Masnap reggel (egy kis kesessel) Portoba indultunk, de elotte Santiagoban terveztunk egy reggelit es egy oras varosnezest. Ez arrol hires, hogy a zarandokok a camino utan ide erkeznek meg, tehat ez a vegso allomas.

 Santiago
 Santiago
 Santiago
 Porto
 Porto
 Porto
 Porto



*Azert a nagyon finom portoi borok sem maradhattak el... szerintem minden fajtabol megittunk egy uveggel aznap :)

Masnap reggel (delben) Madridba indultunk egy salamancai megalloval. Ez volt a sokat utazos nap.... vegul este 10 korul erkeztunk meg a fovarosba, ami eleg kiraly varos... tobb mint 3 millioan lakjak, de mi 20 ora alatt kimaxoltuk :)

 Salamanca
 Salamanca
 Madrid
 Madrid
 Vicente Calderon
 madridi szimbolum
 Madrid
 Random bika
 Madrid
 folyo
 korforgalom

Bernabeu

Masnap delutan kivittuk Esztert es Frenket a repterre, mi meg szabival hazajottunk, mivel masnap beindult a mokuskerek ismet... es a gijoni vilagbajnoksag :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése