2018. május 15., kedd

KisGeri24 - avagy ahol "nem a meret a lenyeg, hanem, hogy kinek meddig all"

A Half Mezko Team tavaly magasan nyerte a versenyt, igaz nagy ellenfel nem is akadt nekik.
Ipach Marci kivallt a csapatbol, mivel mostanaban a boulder mufaja fele vette az iranyt, igy megtiszelve ereztem magam miutan Rudi meghivott a csapatba negyedik embernek (remelem nem banta meg).

Ez egy 24 oras verseny, ahol negy fos csapatok vannak. A pontok az ut hosszatol es nehezsegetol fuggnek, melyek csapatonkent osszeadodnak, es akik a legtobbet gyujtik, az a csapat nyer. Hajnal ketto es ot kozott a megmaszott utak tripla pontot ernek.

Volt 12 oras verseny is, ahol ket fos csapatok voltak. Itt is ket csapat dominalhatott. Az egyik csapatot Simon Bence - Scharnitzky Adam, a masikat  Komjati  Zoli - Benke Balazs alkotta.

A mi csapatunk tagjai: Kimmel Zsofi, Nemeth Rudi, Zengo Mark es jomagam.
Az elejen vilagos volt, hogy egy csapat van aki bele tud szolni a versenybe...de ok nagyon.
Ez a csapat a Borbely Gabor, Fidy Marci, Barabas Gabor es Izer Balint.

Szombat reggel 10 orakor kezdodott a verseny. Rudi Zsofival, en meg Markkal masztam.
Taktikat nem epitettunk (ez meg lenyeges lesz). Masztunk amit ertunk... kezdtuk elol a konnyuekkel, majd mentek a nehezebbek. Nem vagyok az a nagy "mennyisegi" maszo, mivel mostanaban csak a Geribe jarok, igy inkabb a projektelesen van a hangsuly...kinezek egy szamomra nehez utat es azt probalgatom...na de most itt nem ezt kellett csinalni.

A versenyrol:

Het konnyu uttal kezdtunk az Indian volgyben, majd Teri, Fekete tan, Cara, Karate, Kuklopsz, Karamazov, Dios Burkifli..
Majd jottek a konnyebbek is. A csapat nagyon jol ment...Mark es Rudi behuztak par nehezet is:
Lelekharang, Eleg volt, Fekete Peter, MOS.
Zsofi iszonyat kemenyen tolta...ferfiasan be kell vallanom, o tobb nehezet maszott mint en...nagyon jol nyomta.
Este kilenc korul vacsoraztunk (koszi a porkoltet a szervezoknek), majd elindultunk le a Napos udvarba. Itt 8 db ut volt amiket meg kellett maszni. Talan ez volt a melypontja az egesz versenynek. A tagolt falon, sotetben, vizes utakat maszni 5 - 7+ nehezsegig. Szerencsere nem tortent baleset, bar a faradtsag es a letargia elegge ranyomta erre a ket oras mutatvanyra a belyeget.

Ejfelre vegeztunk, es lefekudtunk "aludni"..  - egy percet sem sikerult aludnom, igy kettokor, mar ebresztettem a tobbieket egy "Gyerunk, baszassuk!!" felkialtassal. Szerencsere senkinek nem kellett konyorogni ezert, bar Zsofi kicsit morcosan kelt mikor Mark a fejlampajaval a fejet vilagitotta :).

...A maszott utak triplan ernek... avagy ahol a taktika hianyzott...

Alapbol a clean utak ketszeres szorzoval porogtek, igy ebben az idoszakban 2x3 = 6... hatszoros szorzoval pontozodtak. Markkal masztunk egy Kuklopsz repedest, majd o nyomott meg egy Titanok repedest is...ezutan megszikkadt. Maszott Karatet, Portlandet, Terit es meg 3 konnyebbet fejlampaval.
Barabas es Fidy vegigmasztak mind a harom clean utat, es a csapatuk maszott meg Kuklopszot, Terit... lenyeg, hogy ok hagytak azert jo par nehezet a fejlampas maszashoz, igy nekik vegtelen pontot hozott ez a harom oras idoablak.

Hajnal otkor kis pihi kovetkezett, majd masztunk meg par konnyebb utat 7 - 7+ kornyeken. Aztan reggel 7-8 kozott mar onveszelyesnek nyilvanitottam magamat es feladtam a versenyt.
Zsofi itt verszemet kapott es elkezdte daralni a 23 karatos udvarban az utakat.

A verseny 10 kor befejezodott. johetett az eredmenyhirdetes...
A 12 ora ket fos versenyt a Simon Bence - Scharnitzky Adam  duo nyerte. Vegtelent masztak, megerdemeltek.
A mi versenyunkon a masik csapat diadalmaskodott. Kivalo taktikat alkalmazva nyertek meg a versenyt, ezuton is gratulalok nekik megegyszer.


Osszessegeben nagyon elveztem ezt a kihivast. A komfortzonat el kellett hagyni..nem is kicsit.
Valoszinuleg egy szezon alatt (se) maszok ennyi kulonbozo utat .

Mindenki nagyon kemenyen tolta.. Jovore szeretnek revansot venni, es megynerni a versenyt, remelem a szervezes is ugyanilyen kivalo lesz mint iden.


Barath Levente kivalo kis videot keszitett az esemenyrol:


Valamint keszitettem par kepet:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése