2013. június 17., hétfő

Múlt és Jelen vs. Jövő

Tehát eldőlni látszik a nyári trip. Franciaország lesz a cél... egyszer voltam már ebben az országban..igaz egy sörnyit töltöttünk Metz városában. Most mászni megyünk.... Joci chef, Bálint, Márk és jómagam... igy lesz a csapat. 28.án indulunk és valamikor 13 körül térünk haza. A programban szerepel majd az idei Tour de France, Monaco és még sorolhatnám, de nem tudom.

Lényeg a lényeg, hogy készülünk rá, edzünk... próbáljuk időziteni a csúcsformát, ki-ki a maga módján.
Történt az eset, hogy meginvitáltam a többieket egy vasárnapi ebédre, ebből az lett, hogy egy viszonylag kemény edzést nyomtunk Bálintnál. 200 húzódzkodás, plusz az apró. Ezen felbuzdulva kitaláltam, hogy csütörtökig meg kell csinálnom 1000 db-ot. Szerdára meglett... itt még azt hittem, hogy nagyon kemény vagyok, de ekkor jött a kontra, Tomcsi 2 nap alatt (600+400) teljesitette.
A következő lépés, hogy egy nap alatt menjen ez a szám.



Egyelőre most az edzés szerepe lecserélődött...inkább a mászást erőltetjük...heti négyszer.
Hétköznap inkább a bulder, hétvégén a Geribe mászogatunk.

Részt vettünk egy versenyen az Ujjerőben, ami egész jó volt, bár a kunsztok elég radikálisak voltak szerintem. A 40 ből 26 ot másztam meg, ebből 22 flash, a többi négyet pár próbából... a maradékhoz 2-3 kivételével közöm sem volt. Lényeg hogy másztunk egy jót és végre izomlázzal ébredtem fel.

Hogy a sziklára visszatérjünk...mert az a lényeg :)
Megtaláltam legújabb projektemet is... Metavad névre hallgat. Nagyon tetszik a mozgása, és talán a lépéstechnikámat is javitja (gondolom, mert ilylen nehézségnél csak kézből már nem lehet :) ).

Egy kis szösszenet a hétvégéről. úgy érzem sokat fogjuk ezt még hallani idén:

-Nem megyek vasárnap a Geribe, mert tanulnom kell
-Mennyit akarsz taulni?
-tömör két órát.
-Na! kilenctől tanulsz 11-ig!!! fél 11 re itt vagy nálam és mehetünk!
:))))



És ahova megyünk...már alig várom:





Szép napot

Fidi voltam

Üdv



1 megjegyzés: