2014. június 11., szerda

Otura - Quiros - Otura

A visszateresem utan kemeny het kovetkezett... 7 nap melo zsinorban. Eleg nehezen viseltem, hisz aki ismer, tudja nem ehez vagyok szokva. Lenyeg a lenyeg hogy reggel hettol delutan haromig kellett dolgoznom, igy akar egy delutani maszas is siman belefer, hiszen csak este 10 korul megy le a nap. Igy eldontottuk, hogy Oturara megyunk.
Nyitottak itt egy uj szektort, ami eleg kemeny, csak hallomasbol tudom, hogy 8a is megy fel a barlangnal, valamint egy meg nem latogatott szektor is  van, amire csak most jottunk ra hogy kell oda eljutni. Szoval beindul az elet a kis varosunktol 30 kmre.


Otura - hatul az uj szektor

Az utolso nappalos munkanap utan egybol Quirosra mentunk Andressel, majd ott talalkoztunk Andres haverjaval Rafaval... Rola azt kell tudni, hogy tuzolto, rengeteg szabadidovel es egy lakoautoval is rendelkezik. delutan 5 korul kezdtunk maszni... Elmeseltek, hogy ezt a helyet a 70es-80as evekben nyitottak, es a szamozas eleg marcona... Bemelegitesnek egy ket kotelhosszas utat probaltam, aminek az elso resz 6a, a masodik pedig 7a. Megertettem miert mondjak hogy kemenyre vannak szamozva az utak :)
Sikerult egy eleg klasszikus 6c-t OS maszni... Par ember jott is gratulalni (tenyleg nagyon betegek ezek az utak) Masztunk meg egy-ket konnyebbet, majd indulas a szallasra, mivel ugy dontottunk ott alszunk es masnap folyatjuk a dolgokat.

A szallasunk egy tomegszallas volt, ahol rajtunk es a tulajon kivul 3 srac volt meg. Kicsit nagyod draga volt az egesz. Az alvas 14 euro, a zuhany plusz 2 (lett volna), es a konyha hasznalatert is fizetni kellett volna. Tobbet nem jovok :)
Reggel maszni kezdunk. Elsore egy klasszikus 6b+ sikerult OS-olni, ami eleg nagy szo volt itt...
Majd megkaptam a maszas nevezetu sporttol eletem legnagyobb pofonjat.... Kineztem egy 7b utat, gondoltam hogy osszerakom es talan meg tudom maszni. Elsore felmentem rajta, osszeraktam a kunsztot, ami eleg emeny volt. Ugy ereztem hogy ha nagyon kemeny leszek es nem hibazok, akkor talan masodjara, harmadjara meg tudom maszni... De amikor lejottem es neztuk a kallert, kideult hogy ez is egy 6b+ volt , csak beneztuk... Hat ez elegge elvette a kedvemet. Nem lesz a kedvenc helyem.

 Quiros - latkep
 Andres
 A sok kozul az egik legjobb szektor
 Motkany 6a+
 Quiros
 Reggel az ablakbol
 Matraclager
 Hutte neve
Lentrol...


A masodik szabadnapomon ismet Oturara mentunk Andressel es Rafaval.maradt meg egy 7a es egy 7a+ amit meg nem masztam meg, igy nekem ez volt a terv. emelegites, majd jott a 7a OS proba. Sajnos a kunsztban egy rejtett peremet nem vettem eszre es leestem... Ami vigasztal, hogy a kunszt osszerakasa kozben sem vettem eszre, annyira beleolvadt a sziklaba. Rafa aki mar maszta ezt az utat mondta el, majd kesobb bejelolte nekem, igy mar 2nd gora siman ment a tortenet. Az ut eyebkent gyonyoru a maga 35 meterevel... Eppenhogy leert a 70 es kotelem.
Andres a Nuberu 6b-t maszta, majd enis probaltam a 7a+ utat, ami sajnos a kovetkezo alkalomra maradt.

 Andres -Nuberu
 Kozepen a 7a
 Andres - Nuberu
 Uj szektor


Par jo kepet sutott Rafa a 7a+ ban:










A maszast egy jo hideg Paulaner sorrel oblitettuk le a helyi kocsmaban, ahol lassan mar torzsvendegeknek szamitunk :)

Torzshely

Udvozlet

2 megjegyzés:

  1. Szuper hely! Tábla mesterré fogsz válni ezeken az old school helyeken :D

    VálaszTörlés
  2. Hat jah... de jovoheten megyunk a kanathajlasok vilagaba :D (lakoautoval) :)

    VálaszTörlés