2016. január 4., hétfő

Back to Buzet!

Buzet az uj Misja... Folyamatosan nyilnak az uj szektorok Buzet es a szallast ado Roc kornyeken. 27.en reggel indulunk mi barcikarol, Gyokerek Miskolcrol. 10 orakor mar a Pestrol indulunk a Volvoval, a fedelzeten Moni, Gyok es jomagam.
Gaboek mar a hatarnal voltak ekkor Barnival, Evaval es Markkal akit kesobb Mariborban vettek fel.
Delutan negyre ertunk oda, bolttal, penzvaltassal, mindennel... Megindultak az orvendezo palinkazasok.

Masnap reggel hatalmas kodre ebredunk, de szerencsere a magasabb teruleteken (mint pl Kompnaj) nem, igy oda vesszuk az iranyt. Mark es Barni Sunset Roc szektorban probalkoznak. Fent nagyon meleg volt, szinte tul meleg... egesz nap polo avgy felmeztelenul csapatjuk a maszast. Probaltam egy 7b-t , de a jo betara sajnos keson jovok ra, igy megmaszas aznap nem sikerul.
Este ismet a szokasos borozas, palinkazas veszi kezdetet... Reggel harman megyunk a Sunset Roc szektorba, Barni, Mark es en. A tobbiek kirandulni mentek.
A masodik maszas utan Markkal kisebb baleset tortent. Fejjel lefele esett, laba mogott volt a kotel, igy beverte a fejet es omlott belole a ver. Horgott, de aztan mikor leerkezett, maganal volt, de oriasi volt az ijedtseg. Szerencsere a sajat laban tudott feljonni az uthoz, ahova mentot hivtam. Jottek rendorok is... helyszineltek, kerdezoskodtek.
Este bevittuk a korhazba az emberunket Rijekaba... 3,5 oras varakozas utan hajnal fel egyre ertunk haza. Kulccsonttores es 10 oltes a fejben...ez a diagnozis. Ezen a napon nem sok maszas jutott...


Harmadik napon Kompanj volt a soros megint. Masodikra megmasztam a práódzsektet (7b Rastapa) majd lementunk Sunset Roc szektorba... itt egy 7b-t probaltunk, de kemenynek bizonyult, es a nap is lassan lement, igy visszamentunk a szallasra.


A tobbiek ejszaka erkeztek 3 autoval... meg volt egy kis borozas Benceekkel, aztan alvas... Mi reggel 10 korul hazaindultunk.
Jo trip volt, de a kozepso nap kiesesevel kicsit rovidnek bizonyult.





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése