2016. június 15., szerda

Good day in Gerecse

Oriasi hezitalas elozte meg a kedd delutani gerecsei maszast, mivel a magyar foci valogatott aznap jatszotta az elso meccset az osztrakokkal.
 Hetvegen azt hittem, hogy delutan 2-3 korul leszakad az eg, ehez kepest a 11 es indulas kesoinek bizonyult. Gondoltam minden maszas ajandek, igy 10 perc pihenokkel dobtam a probakat a projektemre, a Fekete Peterre. Dobtam ra 5 probat 1,5-2 ora alatt... teljesen elfaradtam, de az eso nem akart jonni...ereztem, ezt eltaktikaztam. Aztan meg delutan probaltam ra egyet, de mar lefott a kave.

Egybol megbeszeltuk, hogy kedden 4 es indulassal irany gerecse...meg kell masznom, ereztem, hogy 1, maximum ketto proba kell hozza. A kierkezest kovetoen konstataltam, hogy Kulacs mar beszerelt az utba, igy mar "csak" meg kell maszni.
Az indulasnal meg kicsit szedultem a parkolobol felrohanasbol, de moho voltam, es tul akartam lenni rajta....igy nekivagtam.

Az ujjeknel ereztem hogy stabil minden. Lenduletes kimert mozdulatokkal ertem el a pihenot, ahol csak megszokasbol alltam meg... nem ereztem semmifele faradtsagot... inkabb a levegovetel miatt idoztem egy kicsit... aztan irany felfele...

A kunsztban az "atejtos" mozdulat annyira sima volt, hogy talan meg ziazni is tudtam volna. Gyors fellepes...statikus nyulas az oldalhuzora, es mar akasztottam is a standot. Eldurranas nelkul erkeztem meg. Annyira sima volt, hogy hirtelen nem is orultem, :)

Volt meg sok idonk, igy gondoltam ramegyek a regi "mumus"  Kuklopszra. Mariann epp azt probalgatta, igy be volt mar szerelvel, mellette Balazs a Kek-szakall nevu utat maszirozta. (meg is maszta aznap a 2. probara).

Felmentem eloszor, eldurrantam, es nem is volt meg a jo beta... atneztem, es masodjara sima megmaszas volt. Elegedett voltam, hiszen az eddigi maszokarrierem legsikeresebb napja all mogottem, egy fel delutan alatt es meg a valogatott is nyert !!! :)
Udv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése