2016. június 20., hétfő

Hetvegi Kis-Geri

Szombat  reggel korabban ~9 kor indultunk Ritaval. Eva es Gabo mar Bajnan vartak minket...gyors bolt, aztan irany a banya.
Melegitesnek az elozo heten megmaszott Fekete Petert masztam. Most RP is sikerult megmaszni. elegge becsizult a mozgasa. Gabo utana ezt projektelte. Rita kiszemeltje a Voros Sarok volt, en pedig a Szilfid es a Moszio batman kozul az utobbit valasztottam.

Gabo egy nagyon jo probat dobott a Peterre 3. ra. A fenti oldalsosbol esett ki. Legkozelebb tuti meglesz neki. Rita harmadikra megmaszta a Voros Sarkot vegtelen hataron, oriasi kuzdessel.

Kitalalt betam nem mukodott aznap...de ereztem hogy kozel volt. Igy a szombat esti meccsnezos, grillezos event utan ismet Gerecse lett a celpont... most  Markkal es Agival mentem ki.

Fidy Marci megmaszta a Kek szakallt, Bajusz Balazs a Badmant, Marika pedig a Kuklopszot.

Gondoltam rajtam a sor... es vegtelen hataron nekem is sikerult...osszesen 9 probabol (ebbol 2 beszerelos kutyazos)

Az utolso akasztast gondoltam felulrol beakasztom, de nagyon el voltam faradva mar, igy haladtam felfele, es a legnagyobb fogasrol a bokam ala akasztottam vissza. Nagyon feltem mar ekkor, be kell vallanom :)

Nagy oromomre 1 heten belul ez a masodik 7c utam. Remelem elcsiptem most valamit, es hamarosan 8a szerepel majd a nevem mellett.

Es ime egy kep meg a 1,5 evvel ezelotti Izer Balint megmaszasarol keszult kep:


Eva altal keszitett kepek: (Koszonjuk) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése