2013. március 10., vasárnap

A budapesti élet III.

Azzal kezdeném, hogy szeretek itt élni. Voltak előitéleteim a fővárossal szemben, és olyan elhamarkodott kijelentéseim, hogy nem tudnék itt élni... butaság.
A legjobb benne hogy nincs megállás... Hétfőtől vassárnapig pörög az élet...mindig van mit csinálni... végtelen lehetőségek tárháza ez a város. A jóga mellett természetesen a mászás is megy ugyanúgy, vagy inkább keményebben.
Csütörtökön megtört a jég...végre lejutottam életemben először a Bulder Klubba, ahol sok ismerős arc volt, és végre Csutival nyomhattuk a kunsztokat... :)
A terem nagyon tetszetős és kemény...bár egy igaz nagy (Ujjerős) áthajlást hiányolok belőle, de erre is vannak tervek(?!). Itt is többféle nehézség van, különböző szinű cimkékkel feljelölve...
A campus annyira nem tetszett... szerintem a kialakitása annyira nem szolgálja a kényelmet (leugrás, alatta a szivacs, stb). A fingerboard az elég jó... mindenféle fogások vannak rajta, bár egy tisztitás ráférne arra is.
Összességében teljesen elégedett vagyok a teremmel, főleg hogy az AYCM kártyával "ingyen" megyek.

Természetesen a BigWallban is meg-megvillanunk. Ide általában Andrissal megyek, mint ahogy ma is.
Tartom, hogy Magyarország legszinvonalasabb terme (köteles), persze a Spider is az volt amikor megnyilt.
Remélem karban lesznek tartva a fogások és épülnek majd új utak is.

Ami a társaságot illeti... Egyre több emberrel ismerkedem meg a pesti mászótársadalomból. Minden ember egy kellemes csalódás... egytől egyig, és mindenki egy nagy egyéniség.
Kisebb összejövetelek voltak nálam a hétvégén... Pénteken kisebb piálgatós, szombaton a thaiföldi videókat mutogattam, majd feltaláltuk magunkat mindeféle "trükkökkel".


De beszéljenek a képek és a videók :)

 Party time
 Barna - harc az érmével 
 Party time
 Szombat esti megőrülés
Buzi klub
Bálint készül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése