2014. február 17., hétfő

Nehany sztori - sok kep


Rendszeresen eljarunk a kozeli terembe Szabival es Andressel. Most mar 15 alkalmas berletunk is van, amivel osszessegeben 7-8 eurot sporolunk meg. Altalaban minden masodik nap megyek le, a "szabadnapokon" otthon edzek, vagy lemegyek futni (ezt is elkezdtem). Edzesnaplot vezetunk az otthoniakkal egy megosztott excel tablazatban, amelynek segitsegevel lathatjuk ki mit csinalt az elmult napokban. Ez valahol motivalo is tud lenni... nehogy mar egy sor uresen maradjon :)

Mark tanacsolta hogy allokepessegre ugy edzek, hogy tobb kozepesen nehez buldert osszekotok. Igy is tortent. Negyedik alkalomra tudtam egyben megmaszani.
Legutobbi alkalommal ket spanyol erosnek latszo srac maszott... percenkent cserelodtek a falon, de nem lattam a szabalyt, ami szerint mennek. Vegul Andres leforditotta. 20 mozdulat - 1 perc piheno. Kiprobaltuk mi is, de a legathajlobb falon....igy ment 7x, szoval erre is meg ra kell erosodni.

 Cachopo - ettol jon az ero
 a bizonyos edzesnaplo
 a kedvenc falszakaszom
nowdays 

Megrendeltem egy sulymellenyt az ebayrol... postakoltseggel egyutt 70 euro lett, de meg igy is olcsobb mint a BC-ben a gerecses darab. Ez 12 kg-ig bovitheto, majd ha leteszteltem irok rola. De remelem hoz meg egy kis erot es eronletet is.

Megvettem az Asturias maszokalauzt, amely latvanya eleg motivalo volt szamomra. 1 oranyi kocsiutra, ovatos becslesek szerint is 1000 db maszout talalhato.
Mivel a munkarendem megvaltozott (4 nap munka - 4 nap piheno), igy rengeteg idom lesz maszni. Terveim szerint a pihenonapokon elmegyek legalabb 3 napos turakra es csak maszas... Az ilyen tripek celallomasa valoszinuleg Tevegra lesz... Nezzetek meg 8a.nu-n.

Ekozben Szekesfehervaron:



Az autom kesz lett. Kiderult hogy kb 2000 km-t jottunk ugy hogy az egyik henger nem mukodott... ezert evett sokat a kocsi, es ezert volt borzalmas hangja. Eleg olcson megusztam a szervizt, 230 euro volt mindennel. Igy a hetveget mozgalmasra terveztem.

Szombaton Szabival szetneztunk egy kicsit Teverganal es Riospasonal.
Gyonyoru helyeken van... de inkabb beszeljenek a kepek:








Barlangrajz (eredeti)

Vasarnap reggel 10 kor maszni indultunk. Az egyik kocsiban Sergio es Caroline, A masikban Andres, Szabi es en. Az uticel Quieros volt... Jonak igerkezett, hiszen az egen nem volt felho. A celom az volt, hogy masszak nehezebb utakat (7a-7b). Meg is probaltam egyik 7a-t OS-olni, de sajnos nem sikerult....Ezek a tipikus 10 meteres utak voltak, amelyekben kijon a szemed minden mozdulatban. A fal strukturaja ugy nezett ki, hogy volt 20 meter 5os-6os nehezsegu resz, majd a tetejen 10 meter motkanysag, 4 meter ranouttal...
Ez sem az en helyem.... Szabi megmaszta elete elso utjat, majd tavozott, hisz szoltitta a munka...
Andres megmaszta a 3 eves projektjet..egy athajlo 6a+.
Majd belekezdett egy 6b-be, de eleg pszihes volt, igy a 3. akasztas utan lejott. Igy ram maradt a feladat...De egy 6b azert nem okozott gondot, barmennyire is szellosen volt nittelve.
Remelem megtalalom a helyet, ahol erdemes nehezebbekkel is probalkozni.

Ime nehany kep Quierosrol:

OS try1
 OS try2
 motko 7a
 motko 7a
A ket szamar


 7a
OS try3
 Welcome here
 Wooow
 e itt a kert
 Kecskek 

Uj baratom


Teljes 7a

Udv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése