2017. június 6., kedd

Kotechnik

Eljott a Punkosd es iden hosszu hetvegere esett. Gondoltuk elmegyunk Kotechnikre, hiszen nem telhet el ugy ev, hogy ne menjunk oda. A csapat most Rita, Moni, Gergo es en voltunk. Szombat reggel indultunk el, hiszen nincs is messze. Az autopalyan volt nemi dugo, de igyis a falnal voltunk delutan kettokor.

A Kaca szektorba mentunk, ahol bemelegites utan Gergo megmaszta a Snoopy 7a-t masodikra, en pedig ugyanennyi probabol a Kalimero nevezetu utat. A lanyok is masztak ket utat 5b es 5c-t, majd lementunk a Kolomonba, ahol az altalam is kenezett Katarza 7b+ utat projekteltek a magyar sracok. Be volt szerelve, es kesz betaval szolgaltak, igy gondoltam dobok ra egy motivalt fless probat.
Eleg jol ment, de sajnos az utolso nehez nyulasbol kiestem. Igy el is engedtem az utat legkozelebbre.

Masodik nap ismet a Kaca szektorba mentunk, ahol Gergo megmotivalodva letolta elso 7a+ utjat a Varienta Super Sir-t, mindezt masodikra. Itt masztunk meg par konnyebbet, majd visszafele nem is tudom milyen felindultsagbol ramentem egy 7a- ra, amit mar ezer eve probaltam, de most tiszta vizes volt... beszereltem elet - halal harc kozepette, majd masodikra nem is simanak mondhatoan megmasztam az utat. Ilyen formaban elegge nehez maszas volt.

Utolso nap az Oltar szektorba mentunk, ahol masztam egy 7a+ majd mellette levo Mae Cupla utat probaltam, ami nagyon lemerte az arcomat. Rita maszott megegy 5c -t, ami kb 18-20 meter volt.

Vegul dobtam egy probat a Kraftwerkre, de sajnos elegge le voltam mar rottyanva, igy kiestem a kunszt utan.

Osszessegeben egesz jo kis tura volt. Biztos hogy visszamegyunk meg ide.

Kalimero 7b - part1

Kalimero 7b - part2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése