2010. július 8., csütörtök

sok az elmaradás...

Szóval... hol is kezdjem... Talán úgy hogy média sztárok lettünk :)
A Fehérvár tv kijött hozzánk Csókakőre, hogy csináljon egy rövid filmet a mászásról. Gergő és Gabó a kétkarost, majd a krokodil-t mászták a felvétel alatt. Az operatőrnek nem volt könnyű dolga, hiszen ő azt hitte , hogy kijön és a földről felveszi az egészet, de rájött hogy ez nem fog igy menni, ezért a bástya tetejére kikötöttük hogy onnan vegye fel a műsort.
Vagy én lettem nagyon jó, vagy a kamerának köszönhetően kimásztam a krokodilt(8-) TR egy beleüléssel... tudom ezt sehol nem jegyzik, de én magamnak igen, és nagy önbizalmat adott.
-------
Egy másik sztori....
Unokatesóm (Gergő) és Máté feljöttek vasárnap este fehérvárra, hogy aztán hétfőn kiköltözzünk Tardos-bányára. Így is lett. Hétfőn 10:30 kor beszálló volt (az esti kis mulatságnak köszönhetően későn értünk ki).
Kezdtük egy 5+os úttal bemelegitőnek, majd egy 6-os, 6+, végül projekteltünk egy 7+ utat (Fecske 7+) aminél az első akasztás után van a kunszt. Tudtuk hogy meg lesz...csak idő kérdése volt. Meg is lett... első 7+ os utam...nagyon örültünk magunknak mikor sikerült.
Ezután pár hatalmas zakó következett... Máté a solymász (6-) engedett el egy hatalmas esést... madjnem földig, ezután Gergő a moha és páfrány-ból pergett egy 7 métereset...
este hét körül kijött még Gabó és Béci, de mi este 9 körül lementünk a malom-völgybe
10,5 órás mászás után... hullák voltunk... ott toltunk egy halat meg krumplit, és persze sört.... Béciék nem aludtak ott mert valakiknek dolgozni is kell...hehe :)
Mi olyan 8 órási ébresztő után célbavettük a falat, de egy 7es útban elvéreztünk, és az eső is elvert minket. Hazaindultunk....
-----
A következő történet, vagyis csak kisebb irás, hogy nem tudtam menni németbe a Barniékhoz, mivel haza kellett jönnöm Kazincbarcikára temetésre... Szóval majd valamikor Barni és Kata!!! sajnálom.
Ma Miskolcon a fatorybe megyünk...kicsit bulderezünk...(jó)formában tartjuk magunkat :)
Augusztus Hvar-sziget, szeptemberben pedig Brsec....
Addigis minden jót!!!!!

2 megjegyzés:

  1. ódejó dolgod van neked...és londonba mikor jössz már ha ilyen jól megy?:) megmásznánk pár kocsmát:)

    VálaszTörlés
  2. Ígérem kimegyek, ha nem idén jövőre...de megoldjuk

    VálaszTörlés