2010. december 12., vasárnap

Tibi emlékére....

Szombat reggel:
tegnap még úgy szakadt a hó,hogy a munkahelyem és a lakásunk közti távot 25 perc alatt tettem meg kocsival( 10 km, 45 km/h átlagsebesség). Gondoltam reggel vár rám egy elég hosszú út,ha mászni szeretnék( a hely kb 40 km tőlünk).
Reggel. Az eső szakad az utak vizesek,de nem havasak már. Van isten. Ennek örömére egy gyors vezetés,majd bemelegítés a megszokott traverzzel. Ha klappol minden(hőfok,szárazság),akkor ez már megy oda vissza 1,5 szer. Most vagy 3-4 szer meg kell állnom,mert olyan hideg a kő. Igaz 2 fok van. Nem tudom mit sírok.
Aztán amit másztam: csináltam egy V5 ös kunsztot(6c/6c+),megmásztam a Schattenspiel-t V 7 ért(7a+),majd a Tibi emlékkunsztot megnéztem. Talán hogy tudjam osztályozni,sajnos még projekt de egy V9 et adnék rá(7c). Megpróbáltam a Weberknechtet,ami ezen a falon a legnehezebb,alsó hangon egy V12-V13 at adnék rá(8a+/8b). A beszállása már megvan. :)
És végül még megnéztem egy valaki másik projektjét azt is egy V9 ért.
Ahhoz képest,h szinte elég tróger voltam,ahhoz képest egész jó volt. Mert legalább nem terembe másztam. MERT LEGALÁBB KINT VOLTAM!
Csináltam videót,majd összerakom,felteszem. Idővel!
http://www.youtube.com/watch?v=Zb555BJcHTA

3 megjegyzés: