2011. július 23., szombat

Egy két érdekesség....

Örülök,hogy mi magyarok is csapatjuk az élvonalban,amit meg is mondhatjuk,eléggé dicsérendő,eme marha kemény és merev szponzorációval,ami kis hazánkban elérhető.
Lehet,hogy fociznunk kéne. :D
Gratula Zupán Tamásnak is a fb 8B JEIÉRT!!!!!
Most írok innen:
A Huber fivérek alakítottak egy nagyot. Thomas Huber ez év elején egy jóindulatú tumor eltávolítási operáción vett részt,aminek eredménye egy két hónapos szünet,és utána egy 9a s több kötélhosszas út megalkotása és kimászása Alexander Huberrel.
Grat nekik is.
Itt most esik,13 fok van. Ma Sparchen volt,holnap lehet Schleier Wasserfall -lesz. Időjárás függő.
Csütörtökön találkoztam a legerősebb Rosenheimi arccal,Heli Kotter-rel. Együtt bouldereztünk. Mármint ha ezt lehet együtt boulderezésnek nevezni. Ő mutatta én szenvedtem. Talán azért mert már neki is van 9a ja. Azt hiszem nem csak egy. De lényegtelen,hiszen baszott erős.
Beszélgettem vele edzés tervekről,mivel tesi tanárként melózik.
A közel jövőben felteszem,amiket megoszt velem. Kezdésnek,annyit mondott,hogy ne másszak heti 5 ször,elég 4 szer,és ne a kis fesztávú,peremes kemény bouldereket és utakat nyomjam,hanem a dinamikus,peremes,és úgynevezett csöcsös fogásokra menjek rá. Az fejleszt igazán.
Egyenlőre ennyi van,kép nics,nem is lesz,helyette majd edzés terv. És a Zauberlehring már csak ... ennyire van. Ma kimásztam végig,megvan az út,csak még nem egyben. 10. próba volt,értsd 10 szer mentem bele az útba.Ezzel meglesz az első 7b/b+ om.

2 megjegyzés:

  1. a híres heli kotter!!!!! mindent ossz meg amit mond. mesélj rólam neki. hogy milyen dezodort használok....
    ;)

    VálaszTörlés
  2. Ok. Egyébként felőlem lehetne Stefan Fürst 9a? el,chris Gröber 8a,8b vel,Florian Burggraf 8b+-al,és ezek kifúrt utak,nem ,,csak" mászottak. A lényeg,h sokkal erősebbek,és sokat lehet tőlük még tanulni.
    Egyébként Chris már érdeklődik utánad. Megmutattam neki a parfümödet és egy fotódat. Teljesen rád izgult. :) te meleg!!!!

    VálaszTörlés