2011. augusztus 7., vasárnap

kalvaria

Ez nem egy szokvanyos bejegyzes, egy kellemes hetvegerol, egy felejthetetlen teljesitmenyu maszasrol....
Az eset julius elejen kezdodott, amikor egy maszast megelozoen fejfajast es szedulest ereztem, ekkor Gabo etelmergezestol szenvedett, es meg egyutt rohogtunk, hogy milyen "nyomiban" vagyuni, de megis csapatjuk csokan (ezekrol videok is keszultek, szellos, krokodil).
Szoval a tarkom zsibbadt maradt, es ha nem beszelek Gabo edesanyjaval, aki orvos, akkor nem valoszinu, hogy komolyabbanfoglalkozom, az uggyel.
a migren roham, meg ketszer meglepett...iszonyu fejfajas, kiugro vernyomas stb
a csucspont jul 29-en volt.Reggeli kave, cigi, es jott, mint a fejloves. irany a surgossegi, ahova a korzeti orvos altal elvegeztetett negativ leleteimmel rohantunk.
Onnan rohamkocsival Budapest szivkorhaz, hogy infarktus...eroskodtem, hogy nincs baja a szivemnek, de a villam labor leletek, es az ekg ellenem szolt.
Es ott indult a kalvaria szivkateter, koszoruerfestes, stb csupa finomsag. A masodiknap reggel jeleztem, hogy kezd bealni a jobb kezem, egy kis rinyalas utan komolyan kezdtek venni, ujabb vizsgalatok ct, mri, es ismet egy szivkateter (elektromos terheles, ritmuszavar, es hirtelen halal kizarasara) Vegul miutan a jobb kezem deformalodni kezdett, es a labam is kezdett beszarodni, vegre jott egy neurologus diagnoszta, aki azonnal elszallitatott az orszagos idegsebeszeti kozpontba, ahol ujabb vizsgalat, es megtalaltak.....a gerincvelo vegen a kozponti idegrendszeren van egy daganat, az nyomja az idegeket.azt mondjak joindulatunak tunik, de nagyon rossz helyen van
Hat itt tartok, a Honved korhazban, allitolag ittvan az egyetlen sebesz akinek van tehetsege leszedni.
O sem azzal biztat, hogy ujbol hibatlan leszek, de elo.
Hat nem tudom, nem jo a boromben lenni
Kedden mutet, eletem eddigi legkemenyebb szolo maszasa lesz., ma orvosi bravurrol almodtam, sikerekrol beszamolo ujsagcikkrol (remelem igy lesz) eleg durva hetem volt eddig, faradok
Om mani padme hum.

8 megjegyzés:

  1. Bölény barátom!
    Veled vagyok és nagyon szurkolok, hogy jól sikerüljön a műtét. Hidd el hogy lesz orvosi bravúr, és ha hiszel benne úgy is fog történni. A beszámoló újságcikkeket pedig majd én elintézem ;)

    Veled vagyunk, légy erős. !!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Azt a kúrva picsa!!!
    Remélem a feleséged és a gyereked(persze nem muszáj),rám hagyod. :)
    Na jó,ezek elég dúrva viccek. Viszont kitartás. ÉS... lebegjen előtted korábbi bejegyzésem egy rész,hogy:
    A Huber fivérek alakítottak egy nagyot. Thomas Huber ez év elején egy jóindulatú tumor eltávolítási operáción vett részt,aminek eredménye egy két hónapos szünet,és utána egy 9a s több kötélhosszas út megalkotása és kimászása Alexander Huberrel.
    Szóval csak ez lebeghet elötted. Már látom is a bejegyzésed:
    Bölény egy jóindulatú baromirarosszhelyenlévő daganateltávolítási műtét után,kitolta Csontbrigádot. Majd levezetésnek a CSontbrigáddirektbölénymódra nevű utat.
    Grat neki!!!! És csak előre!!!

    VálaszTörlés
  3. Mint 2 napos olvasód, kitartást és jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
  4. eloszor is koszonom a biztatasokat, es egyuttal enezest, hogy ilyennel terhelem a posztot, de igy legalabb egyenesen tajekoztatom a barataimat, es senkinek nem kell talagatnia.
    az ekezet nelkuli irasert, es a helytelen irasert elnezest, de ballal irok...
    ma alairtam a beleegyezot a mutetbe, es varom, hogy tul legyek a keddi napon

    VálaszTörlés
  5. Veled vagyunk Boleny... kitartas...vigyazz magadra.
    keresunk amint tudunk..

    Udv

    VálaszTörlés
  6. Tegnap 6 oras kesparbaj utan kijottem. A tobbire valaszt, majd az ido ad.

    VálaszTörlés
  7. Én tudom, hogy minden rendben lesz, hiszen Te olyan szívós és erős vagy..akár egy Bölény :)
    Mielőbbi gyógyulást neked!!!!

    VálaszTörlés