2011. július 16., szombat

Titellos

Van egy edzés tervem.
Ahhoz tartom magam.
MÁSSZ-MÁSSZ-MÁSSZ! Még a Gabótól tanultam ezt az edzés tervet.
Plusz megtoldottam a sajátommal.
Ha kimegyek egy területre mászni,Kletergartenbe,akkor mindig van vmi megfelelő út a bemelegítésre. Ennek függvénye,hogy mit mászok azon a területen. Pl: ha mászok ott egy 8+ esetleg projektelek egy 8+/9-,9-,9 est,akkor a bemelegítőm az nem lehet kevesebb 8- -nál.
Ha csak 8+ ig jutok egy területen,akkor a bemelegítőm min 7+. Így érek el szerintem egy olyan fizikális teljesítményt,ami alá már nem mehetek. És persze ez teljesen jó mentális felkészülésre is. Maximum hosszabb szünet,kihagyás segítségével.
Szóval,az eredeti témánál maradva,MÁSSZ! Így alakult,hogy ráálltam a hétköznapi kettőre,és a hétvégi három napra. Ebből egy terem,egy egyedül mászás,a többi köteles.
Tegnap,pénteken,elkezdtük a hétvégét,és mivel minden full vizes volt,maradt Sparchen.
Úgy hallom az itteniektől,hogy elég magas a mérce. És ami itt annyi,az máshol kissé gyengébb.
A projektem,Zauberlehring 8+/9- 1985 ből. 20m.(megvan a 4. akasztásig 6. próba,onnantól már ,,csak" izomerő,kitartóerő.) Azt mondják,ez olyan mint Olaszországban egy 9 es. Nem vágom,még nem másztam Olaszországban.
Péntek. Bemelegítő: 8-,majd csináltam belőle egy direkt kiszállást 8 ért. Az út eredetileg jobbra megy ki. Majd projekt. Majd hazautazás.
Szombat. Ma. Bemelegítő: 7+. Majd : 8-,8(22m 4 akasztás 3. próba RP.),8. Sajnos nem ment OS. Mert a vége egy kis meglepit tartogatott. Következőre kitoljuk,és akkor elértem egy célt. Melegíthetek itt is 8- al,hiszen már csak 9-,9-,9 és 9/9+ maradt ezen a blockon.
Ja,ha már a számokhoz mászunk!
Egyébként megjegyezném,hogy ez egy olyan fasza falrész,olyan kilátással,olyan kőzettel,ami nekem,és olyan embereknek,akik szeretnek táblát mászni,olyan élményt nyújt,a gyönyörű lépéstechnikás útjaival,hogy akár a ........................................ Egyszóval egy ATOM!
Egy két kép még a kilátásról. Sajnos nekünk csak ők maradtak. A német lányok. :(

Mutter és ihre Tochter

Így úszik a csoki a vízben. Tudtátok? Egyébként semmi rasszizmus.

3 megjegyzés:

  1. Kaptam emailban a Moutex től egy üzit,nyári szarok meg ilyesmik. Ott volt a sleckline-ről szó. Tovább mentem,és megnéztem a videót,tovább mentem és megnéztem ezt
    http://www.youtube.com/watch?v=9rdhfSYGGGc&feature=player_embedded
    És a kérdésem,ha Withaout Security,azt jelenti védelem nélkül,akkor miért van a film végén a védelemnek árnyéka. BASSZA meg aki ezt összevágta.

    VálaszTörlés
  2. mennyire látszik télleg. geciégéééés.
    ettől függetlenül potter tuti megcsinálta, csak a videó fos

    VálaszTörlés
  3. hiszem ha látom. Tudod szokták mondani. De sebaj, te ebben hiszel,én meg abban h ezt még senki nem csinálta meg,max a 60 as években a háztetők közötti kötéltáncosok. :D

    VálaszTörlés