2011. november 9., szerda

Flesseshetek


Teltek e hetek,persze gyerekek remekeltek. De nem eme. E gyerekek nehezeket verrettek (8a+,8b,7c),ennek egy kevesebbke sem lehetett meg.(7b+). Nem lehetetlen,de edzen(i) kell nek(i).
Eltelt e tervezett,s meglehet e gyerek bevedelt.Nem keveset. Egész delet fetrengve elt(ö)lt(ö)tte.
Majd a hasba falatka kavarta,keverte s feledte a napját. Kata,a ,,csaja"(barátnője) meg e gyerek,kettesben elmentek vadasparkba,vagy merre?
Teljességgel lehetetlen e helyzet,ezért áttérek a lényegre. :)
Amikor is,ebéd után úgy döntöttünk,vagy legalább is én,hogy nem döntök már magamba,elmehetnénk Ebersbergbe. Ez egy olyan hely ahol a város mellett van egy nagy zöld terület. Mint Bodajk és Fehérvárcsurgó között. Csak nem olyan dombos,hegyes,hanem lapos,fás,bükkös. 3 részre van osztva ez a 50 km2 es terület. Egyik rész a vaddisznóké,másik a szarvasoké(alacsony kerítéssel le vannak kerítve,hiszen közel van a A8 as autó pálya,és a Müncheniek elcsapkodnák őket,ha nem lenne a kerítéske),harmadik a senki földje. Szóval lehetne az enyém is.
Vannak jelölt ösvények,és turista utak. A kerítésen kívül. Persze. Egy idő után felszólító táblák is vannak,hogy: Állatnyugalmi zona,területre kérjük ne lépjenek be!!
Kata,én és zöld barátom,úgy gondoljuk,h nem nekünk szól. Egyébként is a disznókért jöttünk. Ha a hegy nem megy,megyek én e hegynek. Lehet!
Addig addig bóklásztunk,amíg be nem értünk a kijelölt etetett hely kellős közepére,amit egy lesből figyelhettek meg a turisták,és csinálhattak fotókat,a disznókról. Rólunk. Mivel mi álltunk ott.
Szó-szót követett és mi már a kerítésen kívül voltunk. Vissza felé a kocsi felé,egyszer csak mit hallok.
Ismerős hang.
Á,csak egy tébolyult képzelt hang lehet.
Majd ismét. Kata le akar állítani,mondván ez kiskutya hangja.
Majd erősebb,és erősebb,és erősebb. Felnézek az égre,s.......
Azért fless,mivel nagyon-nagyon szerettem volna már a darvak vonulását figyelni. Ezért jártunk is a Fehér tónál,reggel 5-6 kor az Alföldön. A kép.Belevésődött a fejembe. Reggeli napfelkelte(Alföldi fajta,iszonyatosan szép) és előttünk vagy több ezer daru pár,amint éppen repülnek ki. A hang. Mint a gyerekzsivaj. Vagy akár babazsivaj.
Szóval darvak voltak,München előtt Ebersbergnél. Ilyen képet elcsípni=a holdon mászni.
A flesssem erre megjelent gyerekek,de nektek lehet ez nem jelentett flessssssssssssssssssseeeettt!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése