2010. szeptember 23., csütörtök

Kis-Geri, avagy 2. regionális blogtalálkozó

Kedden 10 órára volt hirdetve az indulás. Mi Megvadul Lóval (továbbiakban: ML) már félkor találkoztunk, hogy egy kis piacozással felkészüljünk a 2 napra. Szó mi szó 1 kor a bányában voltunk... felfelé menet forgattunk "klippet" amit majd a Bölény összevág és felrakjuk ide.
Megérkezés után a 23 karátos udvart vettük célba, amin egy potya (7-) Teenager Lamour, valamint az Inkognito (6+) utat másztuk. ML még kimászta a Terit valamint egy 8-/8 as utat projektelt a Trapézfal bal oldalán. Az éjszakát a Naposudvarnál töltöttük, ami elég hangosra sikeredett. Volt ott minden: szarvas (Bölény szerint Csubakka), vaddisznó és rókák is. Viszont a klima megfelelő volt és a talaj is puhának bizonyult.
Ébredés fél 9 felé... kaja, pakolás majd egy kis 6 os bemelegitő, majd Pszeudo-projek (9-). Ez az út nagyon kemény de mászhatónak bizonyul...majd egyszer... jövőhéten 3 napot leszünk kint szóval idő az lesz.

Találkoztunk kint Bálinttal és Ágh Istivel, akik brutal utakat projekteltek, valamint Bálint földig zakójának is szemtanúi lehettünk, ami elég nagy riadalmat keltett, de szerencsére semmi baja nem lett. A Sarlatán 3.akasztásból esett ki, miközben már a köté ki volt húzva... Csak óvatosan gyerekek :D:D:D:D
ML még a végén tolt egy 7es utat (big Silence) ami sokak szerint 8as... de szerinte (szerintünk) nem az. Lényeg a lényeg jó 2 napot zártunk és már most mennék vissza.

na és akkor a képek :

Bölény Onsight:


Base camp:


Potya 7- :


Projekt (9-):

2 megjegyzés:

  1. Toljátok csak keményen.legyen vmi említésre méltó legalább már tőletek! :)

    VálaszTörlés
  2. jogos... az éven még nem volt semmi :D

    VálaszTörlés