2011. április 4., hétfő

Folytatódik a tanfolyás...

Szombat:
Reggel 07:15-kor indutunk el fehérvárról Várgesztesre. (Anett,Hi-tec Gábor, Bölény, Gabikácska és ÉN) Vértessomlón egy gyors kávé majd irány a fal.

08:30-kor már a falnál vagyunk és a Kubun melegítünk. Idő közben befut Tamás és gyorsan leterel minket a Clean utakhoz. Kezdődhet a standépítés és ékelés. Kisebb bakikat leszámítva, már elég jól nyomjuk a dolgokat... Gabival másszuk a matekot és a simulóst is ékekkel. Anett hibátlanul kimássza élete második útját. Ezután belenézek a bőrerőbe, majd visszatérünk a kristály falra. Patyonkin, Raszputyin, Black and white majd a narcisz direktet mászom. Anett kétszer megmássza a kötél vontatók útját. Ismételten le a kalappal elötte.

A mai napunk sokkal inkabb a csapatásról és az öröm mászásról szólt, mint a tanulásról... Haza felé Környén lerohadt Hi-tec Gábor Sharanja. (Elszállt a váltó.) Szerencsére Gergőnek hála estére már mindannyian otthon voltunk! Ezúton is köszönjük neki!



Vasárnap:
08:00-kor indultunk fehérvárról Csókára. A csapat ugyanaz, mint szombaton. 08:30-kor találkozó Schwarcznál. Gyors reggeli után irány az északkeleti fal.

A mai menü a váltott mászás és váltott ereszkedés gyakorlása clean utakba. Az akadályokat simán vesszük. 14:00-ra végzünk a mai napra kiszabott kötelező feladatokkal. Gyorsan átcsapatozunk az északi falhoz. Gergő, Gabikácska és Én belecsapunk a lecsóba. Krokodil, Krokodil direkt, Lebegés, Szfinx, Madár depresszió, Bástya elvtárs, Kulcsos szépen sorra vesszük az utakat. Mindenki csapatja a maga módján. Páran a Szellős repedéssel ismerkednek, Anett pedig a bástyát hódítja meg.

A mászás nagyon jó hangulatban zajlik, de sajnos 16:15-kor véget ér és hazafelé vesszük az irányt. Úgy érzem Tamás elégedett velünk. Felkészültek vagyunk a júniusi vizsgára... Húsvétkor még kinézünk Raxra egy hosszú hétvégére, hogy még egyszer élesbe átvegyük a több köteles clean utak mászását, majd jöhet a vizsga... Képek sajnos a hanyagságunk miatt nem készültek... Majd legközelebb...

Üdv: Gabó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése