2012. április 8., vasárnap

Heti összefoglaló

Aranykór 1:




Aranykór 2:


Hétfő :

Végre megszületik az ítélet, lezárul a 2 éve húzódó per... 15:30-kor Gabival kettesbe egy lightos délutáni mászókára indulunk Ördög-árokba. A mediterrán falhoz megyünk, ahol szépen sorra másszuk a 6-7-8-as utakat. Nem akarunk nagyon megfesszenni, ugyanis másnapra egész napos Tardos van megbeszélve. Estig pólóba szúrjuk a mászást, majd go haza és pihi.

Kedd:

Reggelre Tündi és Ádám lemondja a mászást, így ismét ketten maradunk. Sebaj mi elszántak vagyunk és megyünk!:) Reggel 9-kor indulunk és 11-kor már a Moha és páfrány standját akasztom. Gabi a Sörhason melegít, majd ő is Mohát tol. Beszerelek az Aranykórba, majd dobok rá egy próbát. A kunsztban lévő akasztásnál beremegek és ráfogok a köztesre...:( Sajnos nem érzem magam elég stabilnak ehhez az akasztáshoz. Standolás, majd kiszerelés. Gabi ezután a Zergevadászt próbálja összerakni (Tr.) Aznap, ha jól emlékszem 4-szer megy rá, a végén már 1 beleüléssel végigmássza az utat. Szerintem hamarosan pipálva lesz a projekt... Én az Aranykorban elszenvedett vereség után a tavaly megmászott útjaimat ismétlem. Előbb az Ében-t, majd a Zergevadász, később a Csigabigát végül a Csigavadász mászom. Sajnos sokukat nem tudok egybe kimászni, de érzem a fejlődést és, hogy legközelebb már meglesznek. Estig megállás nélkül nyomjuk, fejenként kb. 200 méter megtétele után mondjuk fel a szolgálatot. Haza felé Zámolyon megállunk egy sörre és egy haltálra.

Csütörtök:

Bölénnyel, Hi-tec Gabival, Norbival és Krisszel egy munka utáni Csókakő mellett döntünk.
Krissz most van előszőr sziklán, így bölénnyel az oviba kezdenek. Mi az Északi falra megyünk. Gabiék a Kulcsost, majd a Szellőstz másszák, Én mászok mindent amit érek.:) (kulcsos, ketkaros, madar debresszio, szfinx, krokodil direkt, lebegés, Csontbrigád) Látszik a többieken a fejlődés, a tavalyi vergődések a kulcsosba, idénre már szép és stabil mászásokká alakultak át. :) Már sötétbe megyünk le a kocsikhoz, amikor a vihar is megérkezik....

Szombat:

Barni barátom megérkezett. Már hetekkel előre le egyeztettük, ha megjön akkor Geri vagy tardos. Végül Tardos mellett voksoltunk, így Évivel és Barnival 3-asban indultunk el. 11 körül érkezünk a katlanba, sehol egy lélek. Gyors cuccolás, majd a szokásos kezdés... Moha és páfrány,Aranykór. A forgatókönyv megint a keddi. :) Évi a napos falon mászik, Barni pedig a Mohát, majd az Aranykórt próbálja. Mikor az eget kémlelem, már látom, hogy nem sok időnk van és az aranykórba még bent vannak a köztesek. Gyorsan megmászom a Zergét, majd Barni kimenekíti a cuccokat az aranykórból. Ekkor már javában szitál az eső. Évi még dob egy próbát a Via mala alsó részére, majd csomagolás és futás a kocsihoz. Haza felé beugrunk Csókára a Schwarchoz, ahol Nokedli a szokásos tavaszi tanfolyamot tartja az újjoncoknak. Átvesszük a 2012-es MHSSZ kártyákat, majd go haza...

Szép és eseménydús héten vagyunk túl, aminek még mindig nincs vége. Ma vasárnap, van és még ki tudja, hogy alakul a délután....:)

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Gabó voltam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése