2012. március 30., péntek

Full motivation, avagy Cápatámadás Várgesztesen

Októberben a Libresse megmászása után, még aznap rá akartam menni a Cápára, de Gabó tanácsára "ne másszak meg mindent egy nap alatt", gondoltam hogy next time. Azóta nem volt lehetőségem...mindig közbejött valami.
Most hétvégén megbeszéltük hogy Várgesztes 2 nap, de leszavaztak és Tardosra mentünk.
Bölény megigérte hogy csütörtökön kijön velem, és Andris is beigérkezett. Szerdán szomorúan vettem tudomásul hogy egyedül leszek, mert közbejött nekik egy kis meló ügy.
Nem vagyok sértődős tipus, persze megértettem, hisz mindenki munkából él.
Ezek után csütörtökön Csókakőn büntettük Gabóval és Norbival. Jól ment ..éreztem az erőt. Elkezdtem a projektelni a Lebegést... Lesz vele doglom becsülettel.

Pénteken délutánra sokan beigérkeztek gesztesre, de sajna én 6 tól dolgozom.
Kidolgoztam a tervet. Gabótól elkértem a SHUNT-t (ezúton is köszönöm neki). Igy 11 körül kint is voltam egyedül, motiváltan. Halálhörgések közepette beszereltem az útba, majd lefele megnéztem a fogásokat, megpucolgattam őket. Nagyobbakra számitottam.

"Én a Rájáért jöttem ide. Gabónak legutóbb úgy harangoztam be,
hogy ő is simán lenyomatja, de csak hitetlenkedett. Mondtam neki,
hogy a Rájához a Cápa a belépő, ha ezt megmássza akkor az ujjerő biztos
megvan a Rája kis lyukacskáihoz is. Azt hiszem harmadikra be is adta a Cápát.
Egy pipa." - by Izer

Féltem a SHUNT-től, mert még nem használtam ilyet ezelőtt, de rászántam magam és megindultam az útba. Bele-beleülögettem...kiváncsi voltam hogy tart e ez a valami...
De tartott. Igy akunsztot elkezdtem összepakolni. Hát mit mondjak a videóról egyszerűbbnek tűnt:1x sikerült a jobbos lyukba beletalálni, majd gondoltam elég is, mivel nagyon koptatja a bőrt. Ezután a fal alljában sziesztáztam, ettem, napoztam a szélárnyékban.
Vártam a többieket, hogy biztositson valaki.
Gergő volt a biztositó ember... első próbára nem találtam bele a lyukba... sebaj...
Új próba. Balos akasztófogásból jobbra kinyúlok...kis perem, Gergő ordit: "Tart!!" ... bizony hogy tart, mellé a balkéz a még kisebb peremre, ez is tart. Jöhet a felállás... ez is megvan! Nagy levegő, és indul a jobbkéz a 2 ujjas lyukba... ez is megvan... innen már nem ronthatok.
Nem is rontok... a standolásnál vannak kisebb izgalmak, de sikerül.
Számozásban életem eddigi legnehzebb útját sikerült pipálni (8/8+)

Köszönöm mindenkinek, de elsősorban magamnak... FULL MOTIVATION!!!!!!!!

üdv

Fidi

4 megjegyzés: