2012. március 26., hétfő

Névnapi Tardos

Szombaton koradélután indultunk Tardosra, hogy egy jó kis hétvégét töltsünk ott.
Heni, Bölény, Gabó és én voltunk a résztvevők, Tatán Norbi is csatlakozott. Azt hittük még nem jött el a szezon és csak mi leszünk, de amikor a parkolóba értünk, tudatosult bennünk hogy az idő már itt van. A falhoz érve rengeteg mászót pillantottunk meg. Igazából örültem is meg nem is.
Az elmúlt évben rendszeresen látott arcok ismét felbukkantak, de a projekteléstől elment a kedvem, és a kötelek is lógtak minden útból, igy elmentünk hátra.
Bölény meglátogatta egy régi "szobatársát", igy párban tudtuk csapatni. Heni Norbival én pedig Gabóval alkottunk párokat.
Egy 7-/7 úttal kezdtünk aminek a repedéseiből még folyt a viz és agyagos volt egy-két fogás. Szerencsére sikerült nekem a flash kisérlet. Majd egy másik utat is próbáltunk amit Gabó kipipált, én sajnos beleültem. Végül egy olcsóbb 7/7+ utat sikerült első próbára másznunk. Még sötétben, de mindenki mászott egy Moha és páfrányt, valamint bölény egy Sörhasat, amikor a szürkület leple alatt Évi is ügyesen feltalált a falhoz.

Az éjszakát a Malom-völgyben töltöttük néhány hangos mászó társaságában... Az elfogyasztott hekk és a két névnapi sör hatására hamar lefeküdtünk. Farkasordító hideg volt. Reggelre lefagytak az autók és persze mi sem aludtunk túl jól.
Gyors reggeli, sátor száritás, majd irány a fal. Egy rövid könnyű úton melegitek, majd jöhet a Fájdalmas gekkó flash kisérlet... Siker!!! Lehet hogy "csak" egy 7es, de nagy az öröm. Gabó projektje az Aranykor... talált egy akasztási bétát amellyel valószinűleg legközelebb pipálni fogja az utat. Bölény kinyomja a hangyagirlt (teljes a visszatérés), Heni a Via Malát. Mindenki valamilyen szinten sikerrel zárja a napot. főleg B. Gábor, aki megmássza a takonykort... ezúton (is) gratulálok neki.

Hazafele vesszük az irányt, ahol a jól megérdemelt fürdés, kaja és pihenés következik... aztán a ma reggel amikor is már munkából irom eme sorokat...

Képek:






Üdv
Fidi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése