2012. november 13., kedd

Egy gyors délután

Hazajöttünk  Berlinből. Az elmúlt héten ugyanis ott voltam munka ügyben. Elég fasza város,laknék ott. Olyan mint Pest kicsit. Élet,party,és látnivalók. Bár elég lapos,de az esti élet kárpótolna.A Lafayette nevű luxus üzletben kellett bútorokat szerelgetnem és a hibákat kijavítani.

Esténként melóztam,délután Katával megnéztük a várost pl: Berlini fal,

Rádiótorony(7m/s al megy a lift a kilátáshoz),
  város kép ,,polotikai szemmel" a Reichstag ból
Checkpoint Charli(régi határ átkelő nyugat(amerikai) és kelet(orosz) Berlin között)),Reichstag,

Múzeumok,,,Berlini" kapu

,Dóm stb.

Egyszer elmentem terembe is,hiszen kellett. És egyik este megnéztük a Berlini boulderfalat a város közepében, Volkspark Kletterwand
 Egy jó kis boulder terem Berlin külvárosában. Ost Bloc:



Ma reggel ihletet kaptam a szar idő ellenére,és ez Nussdorfba vezetett a régi boulder projekthez. anno még V8 nak(7B) írtam,de ezt lefokoznám 7A/A+ ra.
Bemelegítés,majd a fenti egyik variánsa 6C+/7A negyedikre megvan,majd a projekt. A vége megvan végre,majd a beszállás. SD. Rányomok vagy 5 próbát,teljes készenlét,majd az egészre 3-4 próbát .......
Mire akad a vége. Örülök,hiszen ezt is kipipálhatom. Elég meglepő,hogy majd egy hét edzés nélkül még ezek mennek,de ez ilyen.
Egyszer lennt egyszer fennt.
Ja,és Bálint,ha olvasod,légyszi a videidhoz valami komalyabb zenét tégy,vagy olvass fel közben valamit. Esti mesét,sztorit.... Kösz!Egyébként a videó maga fett,csak a .......:)
De azért figyelünk Bálint!!!

1 megjegyzés: