2010. szeptember 29., szerda

A Jógik


Előzmény: 2010.augusztus.x
Hvar szigetén vagyunk, épp az árnyékba húzódva enyhe kábulatba próbáljuk átvészelni a délutáni kánikulát, amikor egy 5let pattan ki a fejünkből! Jógázzunk!!! Azt már mindannyian tudtuk, hogy Andris a jógát hosszú évek óta gyakorolja, minket pedig furdalt a kíváncsiság... Vajon milyen lehet? Hát megtudtuk... Polifoam ki a napra aztán had szóljon... Összegezve annyi, hogy qva jó volt, de qva gyengék voltunk Andris közép haladó gyakorlataihoz. Lényeg a lényeg Én és Gabi megfogadtuk, hogy nem fogjuk ennyibe hagyni a témát.

Így is lett... Sikerült találnunk a városban egy kis csoportot ahova betudtunk csatlakozni és ma túl is estünk az első órán. Elején relax-lazulás (kb. 10-20 perc), ezt követte egy "intenzívebb rész" sok-sok nyújtással(kb 1 óra), végül levezető ellazító gyakorlatok és egy laza "meditációval" zártuk az óránkat(kb 30-40 perc)! Az egész iszonyatosan tetszett!Jó volt az óra felépítése, jó volt a társaság(Nagy meglepetésünkre V. Andris és barátnője is megjelent!) és ami a legfontosabb: frissen és boldogan jöttem ki a teremből...Jövő héten folytatjuk... Na nem is ragozom tovább...

Sziasztok!

4 megjegyzés:

  1. Kata üzije: cukorpofa,mi is lájkoljuk a jógázást. :D
    Barna: buzik e vagytok? Majd akkor írjatok e témáról legközelebb,ha már magatokat le tudjátok szopni! Hajrá,csak így tovább! =)

    VálaszTörlés
  2. Barni: Hallod te Hülye!? Amúgy nem vagyunk buzik, de a jóga nélkülönözhetetlen a mostani projektünkhöz! (Bányarém 11- clean)
    Kata: Csak nem te is jógázol/tál?

    VálaszTörlés
  3. 11- clean? Viszont jogával soloban nem? Te hülye :)
    11-? gesztesen amit együtt néztünk? HAHAHA
    Kata viszont jógázott. Nem is mászik 11 es alatt. HAHAHAHa

    VálaszTörlés