2011. június 6., hétfő

Alapfokusok lettünk

Az egész péntek délután kezdődött. Bálinttal és Gabikácskával megbeszéltük, hogy leugrunk Csókára mászókázni picit. Gabikácska sajnos berosszúlt, így maradt az édes kettes... A proletárral kezdtük, amit Bálint siekresen Flashelt, majd a lebegés következett. Felvittem a kötelet, bent hagytam a közteseket, majd jöhetett Bálint. Flashre szerette volna kimászni, de sajnos beletört a bicskája és nem jött össze...(Itt jegyezném meg, hogy tavaly legalább 2 hónapomba keült mire összeraktam és megmásztam...) Másztuk még a Krokodilt, a Szfinxet és megmutattam Bálintnak egy új utat is, melyet este el is kereszteltünk Albán injekciónak. Nehézsége még nem tisztázott, de 7+ és 8 között mozog valahol.

Az este elég hosszúra nyúlott, így nehezemre esett szombaton 6:00-kor kimászni az ágyamból. Bölény és Hi-tec Gabi 7-re jöttek értem ugyanis a hétvégén Alapfoku sziklamászó vizsgát kellett tennünk. Reggel 08:30-kor már mindenki izgattottan várta, hogy megkapjuk az elméleti tesztlapokat. Oktatónk Tamás végig nagy figyelemmel kísérte a tesztek kitöltését, melyet mindenki gond nélkül megoldott. Ezt követően csapatostul felvonultunk a falhoz és megkezdtük a gyakorlást. Bölény és Hi-tec Gabi ártatlan gyakorlás közben vették észre, hogy Ők már élesbe nyomják a gyakorlati vizsgát.:) Én rögtön utánuk következtem. Este 6-kor már a jól megérdemelt borunkat fogyasztottuk a Kemencés vendégházba, ami meg is atta az alaphangot az estéhez. Visszatértünk Swarczhoz, ahol egy bográcsozással, italozással egybekötött beszélgetős storyzgatós este várt ránk.

Az éjszakát a csillagok alatt töltöttük és másnap reggel a nappal keltünk. Vasárnapra Bölényékkel Tardosra mentünk. Sajnos mindhárman éreztük az előző este áldásos hatását, így eléggé nagypapásra vettük a tempót... Bemelegítettem a Mohán, majd a Zergevadászon, végül az Aranykór következett. Próbáltam összerakni a fenti kritikus akasztást. Azt hiszem sikerült is, szal megkezdődhet az ostrom előlbe. Remélem nem fog sokaig tartani. A nagy melegbe mindenki lazára vette a tempót, így sok időnk volt beszélgetni Oszival, Csosztiékkal és Gyuláékkal is. Mászóka után lementünk a halashoz majd go haza.

Hát kb így telt a hétvégénk... Néhány képet majd megpróbálok feltenni...

Gabó

2 megjegyzés:

  1. Na...........
    Próbáld meg! Má alig várjuk/om! :)
    Gut war's Gabó,Bálint!

    VálaszTörlés
  2. lájkolom az utóbbi kommentet..

    amúgy hallod barni, hozhatnál nekem ausztriából ócsóér drótnyelvű szólókaranínereket, hajlított nyelvőt amelyikbe a kötél megy. mien áron menne..?

    VálaszTörlés