2011. június 23., csütörtök

So ein scheißtrek,es wieder regnet!





Már lassan nem is emlékszem,mikor volt jó idő,amikor én éppen ráértem. Pünkösdkor esett,hétvégéjén esett,utána megint csak esett hétvégén. Most ünnepnap van itt,és ismét esik.
Tegnap akkora vihart volt,hogy egész Rosenheim ,,romokban " áll. Elég sok szép magas fa gyökerestől kifordult,a takarmányok földig vannak döngölve a jégtől. A vidám oldala,hogy én nem is vettem ezt észre este,mivel a Nordwand című filmet néztem. Nagyon lekötött. Nem rossz!
Reggel megbeszéltem egy találkát egy új sráccal,Helmut. Ha esik ha fúj megyünk. Egyébként mára olyan 17 l/m2 esőt mondott. Egész kellemes is lehet......ne.
Gabóék ígértek egy túrát ide,s muszáj feltérképezni a lehetőségeket esős idő esetére is.
Szóval ismét Sparchen.
Tudtam,hogy esőben csak a főszektor,8+/9- al indítva és azon kívül még 6 út mászható. A maradék
6: Power Crack 8- 20m (bemelegítő út),Sankt Cajus 8- 20m(él mászás,sosem fogom mászni :)),Pussy Cat 7- 20m,Standfest 6+ 16m,Astroman alja 6 20m,és egy új út olyan 8 20m.
Ja és van a második szint,ahol van egy 7 20m,három 8+/9- 12m től 25m ig.
Szóval kimentünk az új fiúval kettesben,kicsit jobban nyomja mint én. A fal teli volt partikkal,ki ezt ki azt mászta.
Mi letoltuk bemelegítőnek a Power Crack-et,majd az új utat kétszer,másodikra meglett,majd Power Crack és a végére a Zauberlehring-et. Ez a főszektor esőben legkönnyebb útja. 5 akasztás,20m,8+/9-. Én kezdtem. A harmadik akasztásig ,,sima"idáig volt egy olyan Fb 6B s bajság,majd estem,megint,és megint. Majd Helmut ,,felvitte" az ötödikig. A negyedik és a topp között jött a 6C s bajság. Ez mind negatívban.
Az utat összeraktam,majd otthagytuk.Már nem volt erőm,küszködni.
Olyan ez az út,mint Gesztesen a tojás falon a.... Elfelejtettem a nevét nevű út. :) Csak a kulcsrészét meg kell szorozni mondjuk 10 szer a fal magassága és a lépések ritkasága,meg persze zsírossága miatt.
Szóval szép! Következőre,meg kell LEGYEN. MERT CSAK in FULL MOTOVATION!

ez sem a mászáshoz tartozik,de ilyen is voltam,ha........

6 megjegyzés:

  1. ez kemééény :-)
    szerintem az alsó 2 kép cserkész korodban készült

    VálaszTörlés
  2. növessz bajuszt mire megyünk a dolomitokba. nekem nincs sok de én is megnövesztem. szerezz piros zoknit is mellé. az is kell...

    VálaszTörlés
  3. Igyekeztem és igyekszem. Mikor gyúrtam(hahahahahahah:D:D:D:DD:D:) akkor készült.Zokni minek?
    Ja és boldog évfordulót néktek Béci! Ne haragudj,h most reagáltam rá.

    VálaszTörlés
  4. növessz arcszőrt te hülye... milyen pufók vagy a régi képeken... :)

    VálaszTörlés
  5. igyekszem. Tudod mit? Azé voltam dagatt :),mer nem cuccoztam annyit és nem ittam annyit mint most. Most nagyon jól megy,ezért futja ilyen súlycsökkentő szerekre.
    Na meg a nagy büdös lófaszt!!! :) Gyúrtam vazzeg,és használt a tej tojással szőlőcukorral joghurttal. Naponta! Attól lehetsz szép kövér!:D:D:D

    VálaszTörlés