2013. január 21., hétfő

Maszas amig birjuk... es meg tovabb

Tehat meg mindig itt... A megmaszasok egyre konnyebben jonnek. Erezzuk a sziklat, raalakultunk a formakra es a nehezsegekre. Ezt jelzi hogy masztam egy 7a+-t es legalabb annyi 6c-7a ig  mint tavaly osszesen.
Ilyen ez mikor egy ember hosszabb ideig van egy helyen. Egyik nap eleg mohoba voltunk... mar leszallt az este amikor meg beszalltunk egy konnyebb utba. De a koztestavok eleg remisztoek voltak..ennek ellenere siman ment.
Az Utopia vendeglo lett a torzshelyunk. Szimpatikus a munkaero, es minket is megkedveltek... megkinalnak ezzel-azzal.
Ma peldaul az egy eves evfordulojuk alkalmaval lesz valami fellepo is - tortenetuk soran eloszor - erre is szemelyesen hivtak meg minket,aminek termeszetesen eleget is teszunk.
Egy masik helyre is odaszoktunk... Mama's chicken a neve. 100 BHT az egesz hal grillen, valamint 60 a csirkecomb. Elso ott fogyasztott vacsorank alkalmaval be is probaltam mind a kettot... nagyon finomak voltak.
Thai jegesteat is probaltam... valami mennyei, kar hogy kicsit sok benne a koffein, igy nehezen ment az elalvas.
Hogy a maszasrol essen meg szo... tegnap egy uj szektort latogattunk meg, ahol ismet gyonyoru es kemeny utakat sikerult masznunk es OS-olni.
Amikor indultunk volna haza, lattuk hogy dagaly bacsi megjott es nem tudunk visszamenni sehogy.
Ket amerikai Kansasbol megmentett minket, mivel ok elorelatoba odarendeltek egy hajot, amivel Ao Nangba keszultek - ez a masik irany.
Igy tettunk egy ingyen hajokirandulast, valamint megusztuk szarazon a dolgot... Isten vigyaz rank :)
Ma egy ujabb projektet pipalhattunk. Gabo a Love for travelling 7a+, en pedig az elso maszonapon probalt, de akkor meg nem ment, Babes nevu 7a-n setaltam fel :)
Beleneztunk egy 7b utba is, amit osszeraktunk, remeljuk holnap megmaszas kovetkezik,igy kitolvan a szintet a kovetkezo lepcsofokra...
Amen

Udvozlet a vilag naposabb felerol

Fidi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése