2011. június 2., csütörtök

2011 első Gerecséje

Szokatlan hétköznap... KEdden reggel Bölénnyel megindulunk Kis-Geribe két napra. Minden jól indul...érzem hogy hatalmas megmászások lesznek. Épp, hogy a parkolóba érünk dörögni kezd az ég... gondoltuk úgysem fog esni. Felmentünk, lepakoltunk az eső-fal alá, és vártunk hogy mi lesz. Hatalmas fekete felhők gyülekeztek, villámokat szórtak. Majd megérkezett az eső is, melyet borsónagyságú jég kisért. Ez kb 1 órán át tartott, majd elállt. Minden fal elázott...csak az Illúzió alsó része maradt száraz. Beraktuk a köteleket és a repedéseket másztuk TR. 3 út után gondoltam belenézek a Pszeudo-ba. Előszörre a 2. akasztásig sima volt, majd jöttek a problémák... megfelelő béta hiányában csak próbálgattam, ezáltal durrantam és durrantam.... fejben összeállt az út, de amikor nekifutottam ismét, már nem volt erőm moccanni sem benne. Ekkor már fejben feladtam aznapra a mászást, mondván, hogy minden fal vizes, és el is fáradtam.
Ez lett volna a könnyebb út... de a vérem hajtott... gondoltam elsétálok a titkos-falhoz megnézni...úgyis rég jártam már arra... meg megnézem a projektemet...a Banán és sört. Boldogan tapasztaltam, hogy bármily hihetetlen, de száraz... Futottam vissza az eső-falhoz, hogy induljunk meg, mert dolgunk van ott... Igy is történt... visszamentünk a projektemhez, kis melegités, koncentráció...és indulás.
Nagyon simán másztam RP a tavaly még nyögve nyelős utat... Hatalmas boldogság lett úrrá rajtam. Mohóságom ráüldözött a Csókolomra (8-) de nem sikerült megfejtenem az út közepét... valami hiányzott... erre is próbáltam vagy 10 féle variációt, sajna sikertelenül. 2-3 próba után feladtam... majd legközelebb. Totálisan fáradtan, de hatalmas élménnyel vonultunk az alaptáborba, hogy elfogyaaszuk megérdemelt vacsoránkat, és kipihenjük a nap fáradalmait.

Reggel 5 kor kelt Bölény... kinézett a sátorból, és 15 méteres körzetben 4 szarvast fedezett fel...amin eléggé meglepődött és kiabálásba kezdett: "itt vannak a szarvasok!"...

10 óra körül kezdtük a mászást a 23 karátos udvarban. Az Inkognito útjával kezdtük, amit Bölény sikeresen kimászott (eddig még nem sikerült neki), majd a Vörös sarok nevezetű utat mászta OS. Gratulálok neki.
ezekután következett a másik projektem... a 23 karátos... Sajnos egyben nem sikerült kimásznom még...de gondoltam majd most. Hát elsőre nem sikerült sajnos... a harmadik akasztás után estem ki. De második nekifutásra simán teljesitettem az utat. Hatalmas boldogság volt nekem (nekünk) ez a két nap... mivel mindeketten sikeresen másztuk saját magunknak előre kiszemelt projekteket. Érzem hogy erőtől duzzadok, és fejlődtem sokat... mind fizikailag, mind mentálisan... (én inkább az utóbbit preferálom)

Lesz 3 videó!
1. Banán és sör megmászás - Fidi
2. Inkognito megmászás - Bölény
3. 23 karátos sikertelen próba - Fidi (sajnos a sikeres mászás előtt nem inditottam be a gépet)

Végül pár kép:


Sun goes down _ Gerecse


Mászós vacsora at basecamp


Ereszkedés az esőben


vihar sa(rock)


Gerecsei táj

5 megjegyzés:

  1. Először is hiányzik valami. Valamit kifelejtettél Gabikácska! Talán a mászósbuzipornót? :)
    Másodszor. Ha nem dicsérnek,hanem fikáznak,az talán jobban motivál.
    Szóval: Ez az,ennyire egy elbaszott egy mászást! Ki érti ezt? De béénnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa......
    :D
    Egyébként jók a képek,és máskor valami szarvaspörivel nyissatok. Ha már vannak.
    Ja és Bölény. Ne kiabáld le őket,mert attól nem lesz pörkütt.

    VálaszTörlés
  2. jólvan Barni... :) lényeg a lényeg hétvégén jönnek a videók... mászós zenéket mondhatnál (mondhatnátok)

    VálaszTörlés
  3. és a Vörös sarok + TR Fekete szél, a listám része
    ja és Barni, nem ölünk szarvast, csak ha támad, megenni meg végképp nem, elvégre rokon :-)

    VálaszTörlés
  4. Itt egy zene Offspring: Hit! That vagy keress valamit a Nirvana:Nervermind című albumáról.
    Ismeritek a SouthPark azon részét,mikor lelőnek mindent,azzal az indokkal,h Vigyázz támad! ? :D

    VálaszTörlés
  5. persze... ismerem..."vigyázz! támadni akar!!"

    VálaszTörlés