2013. január 11., péntek

Mar egy hete ...

Maszas,strandolas,kajalas...igy telnek a napok itt Ton Sai Beachen. Gabo uj neve 2nd go Gabo, vagy masneven mr. 7a.
5 nap alatt 4db 7a-t maszott valamint 7a+ es 3db 6c figyel a neve mellett. Igaz neki jobban megy,de en sem szerenykedem... 6c 2nd go... valamint 6b+ es 7a flesh. persze van meg ido...tobb mint ket het.
Egy-egy utbol ugy jovunk le,mintha zuhanyoztunk volna...fentrol csepeg a veritek.
Kezdunk barnulni is szepen a nem teljesen zavartalan napsutesben. Valami felho mindig van az egen.
Kivetelesen helyben ebedeltunk a mama's chicken nevu helyen, ahol is megismerkedtunk egy nagyon szimpatikus es kedves fekete lannyal, Sophival. O Zimbabweben szuletett, majd Londonban dolgozott. Felmindott hogy utazzib es valamifele projektben vesz reszt Srilankan..elefantokkal fog foglalkozni. aztan ha elfogy a peze, viszza Anglia. Tetszik ez az eletstilus..majd lesz, valami. Lehet nekem is ezt kellene csinalni?! :) Majd kiderul....
Ma a partrol jovet lattuk hogy 5 fiatal helyi srac a tradicionalis thai sportot uzi..neven tak-raw,azaz nadlabda. Ugy kell elkepzelni,mint a roplabdat, csak itt fejjel es labbal lehet ervenyesulni. Maximum 3 erintesbol kell  kis labdat atjuttatni az ellenfel terfelere. mivel oten voltak, intettek hogy alljak be, amire nem tudtam nemet mondani. a szabalyokat sem ismerve kezdtem jatszani. Eleg sok pontot szereztem..jol ment a jatek.
De nem csak szerintem, hiszen nyertunk, valamint holnapra is meghivtak egy barati meccsre. Ma egy kicsit belenezunk az ejszakaba,aztan holnap pihenes, hiszen nincs bor az ujjaimon...
.......... ............ ........... ..........

Tehat beleneztunk az ejszakaba. Mint a jo magyar mondas tartja: "igyunk mielott inni mennenk". A hazai palinkat megkostoltuk - koszi Adam :). Meg a helyieknek is izlett,marmint aki mert belole inni, miutan begyujtottuk.
Jol sikerult az este egy nagyon jo helyen.

A masnap nehezen indult tobbeknek. En hala egnek fitt es ude voltam. Strandolast kovetoen tanultam, majd a helyiekkel ismet nyomtuk a ta-kraw-t. Egeszen befogadtak... Gabuu-nak szolitanak vagy my friendnek. Harom srac nevet jegyeztem meg: Hu - o a mosodas, Wu es Tu ... hat erdekes nevek :) Holnap is jatszunk...ami eleg jo,de fajdalmas is,mivel ez a labda nagyon kemeny...majd megszokom.

Bekesseg
Fidi voltam

3 megjegyzés: