2011. május 27., péntek

Születésnapi mászóka Tardosbányán

Csütörtökön mászás...hangzott el már a hét elején... El is indultunk délután 5kor Tardosbányára, a születésnapos Gabó, Bölény, Hi-Tech Gábor, Andris, valamint jómagam. Éreztem hogy megmászós nap lesz. Nem tudom hogy mi a különbség egy megmászós és egy nem megmászós nap között... mitől tudok egyik nap jól, a másik nap rosszul teljesiteni. Andris barátommal sokat beszélgettünk erről... a flow, vagyis az áramlás tehet ezekről a dolgokról... ha bele tudsz kerülni az áramlásba, akkor nem lehet baj, de ezt kezelni csak az igazán profik tudják...
Szóval... 18:45 re értünk a bányába és indult is a csapatás. Bölény, Andris és Gábor a napos falat mászták végig... mi a Mohán melegitettünk... sajnos 1x bele kellett ülnöm, de legközelebb meg kell hogy legyen egyben. Aztán jött Gabó a Zergevadásszal... 1x zakózott, utána simán ment neki a dolog.
Ezek után jött az egyik kedvenc utam a "pszichoszexuális identitászavar" (7+). Megmászás!!!! Dobott rá Gabó is... neki is összejött.
Kezdett sötétedni... beszereltünk az Aranykorba és a Mohába... fejlámpával csapattuk TR. Bölény és Gábor felmentek a Mohán, valamint a szülinapossal miis az aranykor-on.
11 óra elmúlt mikor elindultunk haza...
Nem tudom ki hogy van vele...nekem nagyon bejött a tegnap nap...egyre jobban élvezem a mászást... Kedden Kis-Geri...kinnalvósba ha minden igaz....

Ui: Isten éltessen Gabó !!!!!!!!!!

Képek:


Hi-Tech lamp style


Bölény lamp style


Csoportosulás a bányában


Pszichoszexuális identitászavar 7+


Moha és páfrány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése