2011. május 22., vasárnap

Zu leicht


Beleestem egy hibába.
A hétvége projektezésekkel telítődött,annak ellenére,hogy kaptam a dokimtól a térdemre egyfajta fájdalomcsillapítót. Ibuflam 600 Lichtenstein. Mellékhatások: levertség(persze a közel 40-50% os páratartalomhoz még kell valami),fáradtság, és a legjobb,a fogyókúra. Bár nem szándékos,de fogyaszt rendesen. Azt mondta a gyógyszerész,hogy étkezés után egyem,de így is kicsinál.
Szóval a hibám. Így éldegélek,és közben be benézek egy keményebb utat. Kisebb nagyobb viharokkal,kudarcokkal és élményekkel. Ezek az utak mellet becsípek lazításnak egy 7- -t,8- -t,8 ast. És amikor kimászom,van hogy harmadik próbára,utána csak annyit fűzök hozzá: Leichti! zu Leichti!
Persze van hogy szétremegem magam,mivel azon jár a kis fejem,hogy egy újabb szakadást látok a kötelemen és.......,hogy nehogy beleessek. Azt hiszem ráfér egy csere.
Ja és beújítottam egy Borealt. Nyom mint a szar,nem tettszik a talpa..... De boulderra jó lesz,hiszen van sarka. És nekem ez jó hír,de csak 80 eur volt.
Viszont maradok a Red Chili -nél. A jó öreg Glowatz tudja mi kell a falnak! :D

Így esett,hogy beakadt: Flintsbachban,Keule und Brüste 8- 24m(legszebb 8- om ezidáig 3. ra), Tatzlwurm, Miracle 8 18 m áthajlás él,plafon él,egy beleüléssel,szétremegéssel :D. 2.ra meglesz. Libelle 7- OS.
Közben a próbák: Flintsbach, Megäre 9- 22m(áthajlás majd gyenge plafon erős problémával,pozitív majd függőleges rész). Teteje megy,az alján van még baj. Zwergentod 9+/10- olyan 15m(törpe halál,170cm alatt qrva kemény lehet kimászni. 3. próba. Még van 2 és mennie kell!
Tatzlwurm: a jó öreg Extasy 9 18m. Mindíg csak kicsit feljebb.
a Tatzelwurmi 8 as él,jobb oldalt
Marco a 7- ban Tatzlwurmba

Schanzener Wald eső előtt,
majd jég és eső közben


3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy nyomod ezeket a keményeket; ahogy Pisti mondaná ettől fejlődsz!

    VálaszTörlés
  2. meg ahogy Andris mondaná: "beépül!"

    VálaszTörlés
  3. Örülök,h örültök. És ha rendesen nézitek a hosszú traverzt,akkor össze van vágva,két részből. Mint a profiknál. :D
    Persze ahogy én mondanám: Zu Leicht/ Easy!

    VálaszTörlés