2010. október 25., hétfő

2-1 avagy puding(vagyok)próbája az evés

Leszeretnék szögezni egy pár dolgot. Tegnap este mikor megnéztem,hogy mi újság blogéknál,hát látom Bálint bejegyzését. Elolvasom. És egy frissebb bejegyzést is. Güllich ,,születésnapjáról". Elég inspiráló amit mesél,amit ajánl,amit mond. De....
Mivel itt reggel havazott,gondoltuk Katicámmal,hogy túrázunk egyet. Beültünk a kocsiba és nyári gumival megpróbáltunk felmenni egy szerpentinen, 20% emelkedőn melyen min. 10cm es hó volt. Nem sikerült,ezért visszafordultunk és túráztunk lejeb egyet. Azért 1400 méteren is térdig ér a hó! Fasza,bár mászni most nem tudom mikor fogok kültéren. Marad a buzi terem,avagy boulder ha nem esik a hó. A túrán néha szétszakadtunk egymástól,mert kicsit gyorsabban megyek. És itt elmélkedtem azon,hogy mi jön a De.... után.
Szóval jó ha vannak emberek akik felteszik a lécet. És nem csak Sharmáról,Ondráról,Lamáról beszélek. Bár az utóbbi elég kis tökös csávó. Jól nyomja. Rohadt osztrák!!! :) Mert találok szerintem értékesebb léc feltevőket is. Főleg,hogy most itt élek köztük. Például Glowacz, a Huber testvérek és ne feledjük az otthoni arcokat sem Oszi,Áron,Gábor,Gabikácska :D(mindig azt az embert kell dicsérni először,akinek a blogjára írsz :)) Gergő :D, Gabó :D, Bálint :D...... Lehet ha itt ülnék egész nap, akkor elég sok név felkerülne.
Számomra az az ember számít,aki azt a szintet akármilyen körülmények között megtudja ,,ütni" kötéllel ,ékkel,vagy kötél nélkül. Utat nyitnak, teljesítik szintjüket akár több száz méteren is és nem csak 20 méteren vagy 10 -en. Beszélek itt magamról..is... Itt erre felé,az a helyzett,h megvan mindenkinek a technika hozzá,és nem is szar cuccok vannak,megvannak a hegyek is és a több 10millió emberből nem tudok olyan sokat felsorolni,mint otthon a 11 millióból.
Szóval remélem,hogy megérem! Hogy majd rám is felnézzenek és azokra is akikkel együtt másztam/ok és fogok még mászni.
Ui: a videón amit megcsináltam a kunszt,egy 2 ujjas 2 perces fogásból indul bal kézzel,jobbal egy 3 újjas 1/2 perces függő fogás, majd balt átpozicionálva ugyan azon fogáson jobbal egy fasza rejbivel megyek tovább. A vége már csak egy nagy átnyúlás. Lépés még pont van,és negatív a fal. A másik ami nem sikerült még,az egy jobb és bal kéznek 3 ujjas 1 perces beszálló,majd balra jó jobbra egy kemény rejbiből nagy átfogás,fellépés a semmire,mikor ballal egy 2 ujjas 1 perces függőt húzok jobbal átfordítás ugyan azon fogáson,majd(itt szoktam beszarni már) egy 1 1/2 ujjas félperces balossal kéne tovább menni. Már közel van. A vége meg 1 perces ízszintes fogások. Az már fasza lenne,ha nem negatívba kéne ezt megtenni. De legalább ez így erősít!
http://www.youtube.com/watch?v=8EGvhx7v4-I
a videó vége egy kicsit retek,mert megszakítottam a youtube videó ellenőrzését. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése