2010. október 15., péntek

CSütörtök esti mászóka

Csütörtök délután 5 kor elindultunk Várgesztesre, hogy hobbinknak hódoljunk... 5 en indultunk útnak: Bölény, Gábor, Ágikácska, Gabó, valamint jómagam. Az én autómmal mentünk, bár nem akartam most vezetni,de mindig ez van... Megbeszéltük legközelebb a Bölényével megyünk!!! (csak hogy irásban is megmaradjon)
6 után érkeztünk meg, majd egy 7es utat másztunk... közben beüzemeltük Hi-Tech Gábor által készitett lámpát, mely szinte a nappali fényt imitálta... olyan erős lehetett mint egy autófényszóró... jó volt igy mászni... egy baja van, hogy "hamar" lemerül...

Fél 11 ig másztunk különböző utakat... az idő jó volt, nem volt se túl hideg, túl meleg meg nem lehetett igy október közepént este 10 körül :)
Végül fél 12re értünk fehérvárra... képeket hamarosan rakok fel (remélem)

Hétvégén pedig bulder-jam Kőárokban... kár hogy nem tudok menni...de aki akar a www.szikla.hu oldalon megtalálja az infókat az eseményről...

erő & egészség

3 megjegyzés:

  1. figyi, már sok jót halottam ezekrőla gesztesi délutáni.későesti mászásaitokról, egy jövőhétvégére, avgy utánna becsatlakoznék. :) még úgyse voltam gesztesen :)

    VálaszTörlés
  2. oké... jövö7en csütörtök-péntek vagy szombat mehet... döntsd el melyik neked a jó...

    VálaszTörlés