2010. október 10., vasárnap

Szombat, Geri





Szombaton délelőtt Geribe vettük az irányt. Gabó, jómagam (Bölény), és az egyik spanom MG (Molnár Gábor) (de még lehet más nevet kap, hiszen mindenkinek van indián neve, és azt a törzsigyűlésnek kell eldönteni, mi is legyen az, ja és persze a nevet ki kell érdemelni, és jellemeznie kell az embert is).


Na szóval Geriben szép napsütéses idő volt, sajnálatunkra viszont az utak jó része vizes volt, bár ennek ellenére volt egy csomó út amit mászni tudtunk. Szépen kitöltöttük mászással az egész napot. Mohóban az összes mászóudvart végigjártuk a 23 karátostól, Zombifal, Napos udvartól a Titkos falig, sőt, Gabó tudott egy Űber titkost is, ami még a régi inka térképeken sem lehetett rajta, viszont volt rajta két kiépített út.


A jó idő ellenére kevesen voltak, és a „GeriGang“ sem volt jelen (ők azok akik mindig ott vannak, és már-már élek a gyanúperrel, hogy ott lakhatnak valahol az erdőben).

Ja és Gabó kitolta a Portlendet, annak ellenére, hogy a felső utolsó szakasz vizes volt, gratula, hát hiába na, mondom, hogy erősödik ez a srác.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése