2010. október 6., szerda

Suli fal avató



2010.10.05 19.00 Heni, Bölény, Kis Bölény, Zita, Andris és Én szemügyre vesszük a jó öreg Rotpunkt mászófalat a Suliba! Mindenkinek széles mosoly ült az arcára mikor megláttuk rég nem látott falacskánkat...:)

Gyors átöltözést követően nekiláttunk felvinni a köteleket! Talán az eső falnak köszönhetően szinte csak repdestem felfelé az áthajló falakon:) A többiek is kisebb nagyobb sikereket könyvelhettek el maguknak. Megnéztük a dönthető boulder falat is, és Bölénnyel együtt azt a következtetést vontuk le, hogy ezzel a fallal is kezdenünk kell valamit!(Nincsenek rajta fogások) Tehát ezúton is felkérném a 2 pályázat író titkárt, hogy kezdje el törni a fejét, hogy honnan és miből lesz sok-sok új fogásunk!?

Sajnos a 1.5 óra amit a mászásra kaptunk, pillanatok alatt elrepült... A végén még lőttünk 2 képet és elhagytuk a "Club-ot" Jövő héten újra jövünk, addigra veszünk standokat( az átszerelések felgyorsításának érdekében...) Remélem legközelebb még többen leszünk és legalább ilyen jó hangulatban fog telni a kedd esténk!

Na Uff Nektek Indián testvéreim!

by:Megvadult ló

2 megjegyzés: