2010. október 3., vasárnap

Kis-geri avagy kelet és nyugat egyesült

Az egész csütörtökön kezdődött az ominózus slackline-sztori után... este 9 óra tájékában befutottak a miskolci srácok: Máté, Dani és Gergő (explicit). Sztorizások után alvás következett, mivel másnap indulás volt geribe.
Röövid piacozás és vásárlás után elindultunk, 10:30 körül a sorompónál voltunk. annyi cuccunk volt hogy el sem hittem.... 3 napra kellett vinni vizet, kaját és mindent. kb 30-40 kg cuccal mentünk fel fejenként a nem túl rövid úton. 1 pihenővel sikerült teljesiteni a túrát. Egyből a naposudvar melletti base-camphez mentünk, ahol sátorverés, aztán irány a 23 karátos udvar. Olyan 5-6 órát töltöttünk mászással, majd előkerültek a kaják és egy kis alkohol is. Jóléreztük magunkat. Olyan tüzet raktunk hogy reggel 4 kor még égett, másnap reggel pedig arról gyújtottunk tüzet. Reggel kaja ilyenek, aztán irány a fal... szeme jött velünk Gabó és Bölény akikkel igy volt egyeztetve, hogy szombat reggel csatlakoznak...hát igen...valakinek dolgoznia is kell :)
végigmásztuk a napot szinte 0 pihenővel...nagyon durván csapattuk. Mikor befejeztük a mászást Bölény hazament, aztán előkerültek a Gabó által hozott lőrék. Célját elérte... felbátorodván kitaláltuk hogy járjunk parázson mert az milyen jó... Gabó hires mondása Gergőnek: "ha te át mész elsőnek, én átmegyek rajta harmadiknak" :)
Sorban átment rajta mindenki...én repetáztam is belőle. Jó élmény volt mindenkinek, kivéve Dani, mert egy izzó faszén darab beleékelődött a lábába... Másnap másnap volt, de gondoltuk mászunk. Igy is lett... 2 ig csapattuk, igaz a gőzerő már nem volt jellemző, majd hogy a miskolciak is időben hazajussanak 2 és 3 között elindultunk fehérvárra.

A hétvége képekben és videókban:

Képek:



4 megjegyzés:

  1. már várom a sztorit.. ez jónak tűnik.. :P

    VálaszTörlés
  2. jók a képek. Ha máskor parázsjárás van, majd bejelentkeznék. Infót a parázson járásaimról a túraboltban Robitól vagy Bélától begyűjthettek. :)
    Na jól van nem fényezem magam. :D

    VálaszTörlés
  3. Állatok vagytok, bakker nemtom kié a láb, de nagyon kemény végeredmény :)

    VálaszTörlés
  4. én ugyhallottam nem szabad futni rajta , csak szépen nyugodtan és nincs égés meg beékelődés :)

    VálaszTörlés